www.eltekniksoderkoping.se
Valutor:
billiga damskor,billiga damkläder,klänningar dam,jackor dam,kläder dam,skor dam
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


WEBSITE RETURNS

Vi garanterar att du återbetalar varan du inte är helt nöjd med när du returnerar den till oss i oanvänd och säljbart skick inom 14 dagar efter mottagandet. Återbetalningar kommer att vara till det ursprungliga inköpspriset exklusive den ursprungliga leveransavgiften och kommer att göras till din ursprungliga betalningsmetod. Om ersättningsvaror krävs måste dessa beställas direkt från vår hemsida, eftersom ersättningarna inte automatiskt skickas.

För information om återbetalningar, se våra Villkor och villkor

Returnerar via Post

Att returnera ett objekt till oss kunde inte vara enklare! Fyll bara i returinformationen nedan och skicka tillbaka den till oss. Var god försäkra dig om att artiklarna är ordentligt förpackade och korrekt märkta. Lägg objektet / erna med ditt färdiga returformulär i leveransväskan. Om du har några problem, kontakta oss via e-post, så hjälper vi oss gärna.

Internationella kunder

Följ avkastningen via postinstruktioner ovan och returnera paket med din lokala posttjänst till adressen på baksidan av ditt meddelande om leverans. Du kommer att ansvara för kostnaden för att returnera varan / objekten till oss. Vänligen behåll kvittot till din återbetalning har behandlats.

GRATIS retur till butik

Om du har betalat för din beställning med ett kredit- / betalkort eller ett fotokort, kan du returnera din beställning till någon Footasylum butik för utbyte eller återbetalning inom 14 dagar. Kom ihåg att ta med ditt försändelsemeddelande med dig som inköpsbevis tillsammans med det kort du betalat med. Kortinnehavaren måste vara närvarande. Du behöver inte ett återvändande behörighetsnummer för att återgå till butik.

Observera att eBay-order och beställningar som betalas av PayPal inte kan returneras till butik och måste returneras via post enligt proceduren ovan.

RETURNS POLICY FÖR PUNKTER SOM KÖPS I BUTIK

Vår avkastningspolicy visas tydligt fram till och till och upprepas på ditt kvitto.

Alla avkastningar som köps i butik måste returneras till butik och INTE till vårt huvudkontor

Om du inte är helt nöjd med ett köp som du har gjort i någon av våra butiker, vänligen returnera varorna tillbaka till butik inom 14 dagar efter köpet. Om varorna är oanvända och säljbara och du har ett giltigt kvitto eller inköpsbevis är vi glada att kunna erbjuda ett byte eller presentkort som kan användas när som helst under de kommande 12 månaderna.

Vi erbjuder dock inte återbetalningar för varor som köpts i våra butiker, om inte varorna är felaktiga. Detta påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.frankness.se